Ciuperci umplute la tava

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 15 Iun 2011 | 3622 vizualizari

 

Ciupercile contin putine calorii de aceia se numara printe favoritele mele .
Prietenii stiu , de ce !!!

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon
  • bacon
  • unt
  • sare
  • boia
  • cascaval afumat
  • piper mozaic[ negru+ alb + rosu]
  • cimbrisor
  • ulei masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute la tava:

Ciupercile se spala si se curata de pelita exterioara si de codite , se sareaza .

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt .

Fiecare ciuperca se umple cu bacon taiat cubulete , se pune  putin unt , boia . Se pune capac o feliuta de cascaval afumat  . Stropiti fin cu ulei de masline .

Se da tava la cuptorul incins cam 15 min pana se patrund ciupercile si cascavalul devine cremos .

Serviti ciupercile calde decorate cu cimbrisor si piper boabe .

TIPS-URI

1

Cantitatile sunt aleatorii , dupa cati meseni sau cata pofta ai !!!

2

 Nu aruncati coditele , oparite si racite le puneti la congelator . Ulterior le puteti folosi .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

mamaieelena 1

15.06.2011, 17:38

si mie-mi plac ciupercile pregatite sub orice forma

diaconta 1

15.06.2011, 20:06

mi-am adus aminte ca ,in copilarie,am plecat in padure dupa ciuperci,cautam galbiori dar cum n-am gasit,am cules doar bureti iuti ne-am luat cu joaca si s-a facut seara,bunica era paralizata de spaima cand am ajuns dupa ce ne-a mustruluit,ne-a "promis" ca toata saptamana o sa mancam numai bureti iuti
nu a lasat-o inima sa se tina de cuvant,draga de ea

mena29 1

16.06.2011, 11:14

Si mie-mi plac mult ciupercile si le fregatesc in fel si chip

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pui cu sos, ciuperci si mamaliga